Aanmelden als Reseller

Wilt u ook uw dienstenpakket uitbreiden met onze professionele producten en diensten? Wij komen graag met u in contact!

Voipstarr over ons 1
Voipstarr over ons 5
Voipstarr over ons 6
Voipstarr over ons 2
Voipstarr over ons 4
Voipstarr over ons 3

Reseller worden

Ontvang maandelijks commissie

Resellers & Partners!

VoIPStarr werkt nauw samen met deskundige partners om onze klanten een optimale telefoniedienst inclusief technische installatie op locatie, te kunnen leveren. VoIPStarr streeft naar een VoIP telefonie-oplossing die nauw aansluit bij alle zakelijke wensen en behoeften. Daarom werken we met geselecteerde lokale partners om onze klanten de beste ondersteuning te kunnen bieden. Met een uitgebreid partnernetwerk beschikt VoIPStarr over de meest actuele kennis bij technische installatie en ondersteuning.

Wholesaler worden

Bepaal je eigen tarieven

Meer sales als Wholesaler

VoIP aanbieden met een aantrekkelijk verdienmodel als wholesaler? Als wholesaler van VoIPStarr biedt je klanten stabiele VoIP. De beste prijzen voor het resellen van de beste VoIP producten in de markt. Als wholesaler van VoIPStarr profiteer je van optimale functionaliteiten. Zo kan het platform in eigen huisstijl woren weergeven en heb je 2e-lijnssupport. 

Kies voor VoIPStarr!

Partnerprogramma voor resellers

VoIPStarr heeft een interessant partnerprogramma samengesteld speciaal voor VoIP resellers & partners. VoIPStarr biedt u een partnerpakket waarmee u uw diensten kunt completeren met het aanbieden van VoIP-telefonie. Resellers & Partners verkopen het zakelijke VoIP product aan eindklanten. VoIPStarr onderhoudt de rechtstreekse factuurrelatie met de eindklant. U als partner verzorgt het klantcontact in de vorm van technische installatie, ondersteuning en relatiebeheer.

Veilig en betrouwbaar
Uitgebreid paneel
API- mogelijkheden

Aanmelden als Partner

Telefoon | Contact
Algemene vragen: +31 (0)88 – 7000 050
Zakelijke klanten: +31 (0)88 – 7000 055
Afdeling Wholesale: +31 (0)88 – 0001 250
Calamiteiten lijn : +31 (0)88 – 7000 060
Belt u via de vaste lijn: 1200

E-mail | Contact
Algemene vragen: info@voipstarr.nl
Sales vragen: sales@voipstarr.nl
zakelijke contact: zakelijk@voipstarr.nl
Partner worden: partner-worden@voipstarr.nl

Onze partners

De kwaliteit van ons platform, de data en onze service wordt mogelijk gemaakt door onze partners. Samen bieden we u zekerheid op dagelijkse basis.