fbpx

Onbeperkt bellen met zakelijke VoIP Telefonie

Toestel leasenDe aanschaf van een toestel kan prijzig zijn. Daarom introduceert VoIPStarr de lease-toestel. Vanaf €10,- per maand krijgt u een prima functionerend toestel. Dit zijn geen uitgebreide toestellen – maar u kunt er mee bellen, iemand in de wacht zetten en een tweede gelijktijdige gesprek voeren.

0800 nummersBij 0800 nummers betaalt u de kosten van de beller. Uitermate geschikt voor wervingsacties en voor non profit organisaties. 0800 nummer van VoIPStarr is gratis voor de beller. De 0800 nummers zijn uitermate klantvriendelijk en laagdrempelig en zijn daardoor bijzonder geschikt voor serviceverlening en wervingsacties. Een 0800 nummer onderbouwt het imago van de klantvriendelijkheid van uw onderneming.

0900 nummersEen 0900 nummer wordt een servicenummer genoemd, de naam zegt het al, hiermee bied je telefonische service aan je klanten en deze klanten betalen een bedrag voor het contact. Bij een 0900 nummer zorg je ervoor dat klanten contact met je opnemen en dat je zelf aan het contact wat verdient. Deze 0900 nummers worden vaak gebruikt bij een helpdesk of sales.

088 nummersBedrijven met meerdere vestigingen in Nederland maken meestal gebruik van een 088 nummerblok. Dit nummerblok heeft een landelijke uitstraling. Bovendien kunt u één nummer communiceren voor u gehele organisatie. Wel zo herkenbaar voor uw klanten. Een 088 netnummer is een ‘normaal’ 10-cijferig telefoonnummer en kan in tegenstelling tot 0800-/0900-servicenummers worden gebeld vanuit het buitenland.

085 nummersEen 085 nummer is een landelijk bedrijfsnummer met professionele uitstraling. Heb je aan één nummer (of een aantal) voldoende? Dan zijn 085 nummers ideaal voor jouw. De 085 nummers bieden dezelfde voordelen als 088 nummers, namelijk: ze zijn niet regiogebonden waar vele andere nummers dat wel zijn. Ga je verhuizen? Je houdt hetzelfde nummer en hoeft niemand aan een nieuw (net)nummer te wennen. Perfect als je in heel Nederland actief bent.

Internationaal nummersBuitenlandse klanten? Wellicht een buitenlandse vestiging? Zorg dat uw klanten u laagdrempelig kunnen bereiken. Overweeg een buitenlands nummer: uw klant belt nationaal en u neemt de telefoon aan in Nederland!

De kosten…

Type dienst Eenmalige kosten
Contract setup 12 maande € 50,- (tijdelijk €5,-)
Contract setup 12 maanden € 50,- (tijdelijk €5,-)
Contract setup 36 maanden € 0,-

VoIP all instap

5,95
per maand

  • VoIP toestel: Geen toestel ingegrepen
  • Onbeperkt bellen binnen Nederland
  • Geen onverwachte kosten
  • Eenmalige aansluitkosten €50,- (nu €5,-)
  • Contractduur: 12 maanden

 

Direct aanvragen!

VoIP all Compleet

12,95
per maand

  • VoIP toestel: 1 VoIP toestel bij inbegrepen
  • Onbeperkt bellen binnen Nederland
  • Geen onverwachte kosten
  • Eenmalige aansluitkosten €50,- (nu €5,-)
  • Contractduur: 12 maanden

 

Direct aanvragen!

VoIP all EU

14,95
per maand

  • VoIP toestel: Geen toestel inbegrepen
  • Onbeperkt bellen binnen de EU
  • Geen onverwachte kosten
  • Eenmalige aansluitkosten €50,- (nu €5,-)
  • Contractduur: 12 maanden

 

Direct aanvragen!

Meest gestelde vragen...


Wat zijn de voordelen van VoIP? Deze vraag komt iedere dag voorbij en begint altijd met de kostenbesparing. Bellen via VoIP is namelijk goedkoper dan bellen met traditionele telefonie. Met VoIP telefonie ben jij overal en altijd bereikbaar mits je een internetverbinding hebt! Je hebt bij ons ook de keuze om een VoIP telefoon te leasen of gebruik te maken van onze gratis app.

U belt voor €0,02 p/m naar vaste Nederlandse geografische bestemming zonder starttarief.

U belt voor €0,03 p/m naar mobiele Nederlandse bestemmingen zonder starttarief.

U belt binnen het netwerk van VoIPStarr gratis naar andere klanten  van VoIPStarr.

Ja, u kunt uiteraard uw huidige telefoonnummer(s) behouden. Bij het verhuizen (porteren) van uw nummers wordt uw huidige contract opgezegd, dit doen wij voor u. U kunt meerdere nummers van uw ISDN abonnement behouden, u kunt zelf kiezen welke.